Management imobiliar 2023 – administrare privata (apartamente / case / cladiri) IASI 2023

Daca sunteti interesat si in acest an 2023, de acest serviciu, asteptam detalii despre locuinta/ imobilul dv (adresa completa gen: str+nr+bl.+et+ap, nume si date contact=tel+email) pe adresa noastra de e-mail:    imobiliaredm@gmail.com 

       Achizitia sau posesia unui APARTAMENT/ GARSONIERA / CASA/ VILA pentru o investitie pe termen lung, este o hotarare si o idee excelenta!

       Dupa o achizitie, trebuie ca acest APARTAMENT/GARSONIERA / CASA/ VILA sa fie, complet libere/goale sau complet mobilate si utilate cu toate cele necesare unei inchirierei de lunga durata (pe cat posibil achizitia unor garnituri de mobilier cat mai noi pentru camere si bucatarie + electrocasnicele de rigoare).

        Managementul imobiliar presupune in primul rand existenta in apartamentul vizat, a tuturor conditiilor de trai intr-un astfel de imobil, la standarde cat mai ridicate. NU ACCEPTAM apartamente nerenovate sau mobilate/ utilate cu mobilier deteriorat/ ineficient  sau instalatii nefunctionale!!! Preluam astfel de imobile DOAR in cazul in care, proprietarul, este interesat sa aduca in perioada imediat urmatoare, imobilul la un standard suficient unui trai placut, peste medie ! Nu putine au fost situatiile cand am preluat apartamente nerenovate (apoi proprietarii au plecat/s-au intors in alte tari) dar cu conditia unei investitii urgente sub directa noastra supraveghere si cu fonduri suficiente puse la dispozitie de proprietar, in urma unor consultari reciproce, pentru a le putea astfel aduce la nivelul pietei imobiliare din acel moment.

          Dupa ce toate aceste lucruri sunt rezolvate, incepe selectia noastra suficient de riguroasa pentru a gasi chiriasi potriviti unei inchirieri de durata dar si eficienta ca pret si intretinere investitie !!!  Apoi, pe intreg parcursul perioadei de inchiriere, urmarim indeaproape modul de utilizare si exploatare a imobilului cat si a tuturor echipamentelor ce sunt disponibile, astfel ca toti cei implicati sa fie pe deplin multumiti . De asemeni, toate cheltuielile cu utilitatile sunt monitorizate, eliminandu-se astfel orice temere legata de nivelul lor iar orice problema aparuta in acest sens este rezolvata cat de rapid ni se permite. Costurile unor astfel de interventii sunt suportate de proprietar in acord cu chiriasii. 

        Costul serviciului de management imobiliar pentru un apartament/garsoniera este de cca50euro (negociabil doar pentru mai multe apartamente la acelasi proprietar) sau 80-100 euro in cazul unei case / vile, retinuti din chirie si v-a fi achitat DOAR pe perioada de inchiriere efectiva si inglobeaza obligatiile stipulate in contractul specific ce se semneaza la inceputul colaborarii.

     ​Experienta noastra reflecta 13 ani in relatii cu proprietari aflati in Italia, Spania, Cipru, Germania, Elvetia, Canada, Luxemburg, Belgia, Franta, Israel, Statele Unite, Anglia sau China/Shanghai deveniti foarte curand, prieteni apropiati, ce depasesc barierele conformiste proprietar- agentie imobiliara.

Oricand va putem furniza referinte vis-a-vis de seriozitatea si eficienta noastra.

     Daca sunteti interesat de acest serviciu, asteptam detalii despre locuinta/ imobilul dv (adresa completa gen: str+nr+bl.+et+ap, nume si date contact=tel+email) pe adresa noastra de e-mail: imobiliaredm@gmail.com