regim EXCLUSIV 2021

NU sunt putine cazuri cand proprietarii, in urma unor discutii ample cu reprezentantii nostri, iau decizia de a incredinta, in baza unui act/ procura notariala/ contract de management spre administrare, imobilul pe care il detin, catre reprezentantii nostri. Aceste acte confera REPREZENTANTILOR NOSTRI deplina incredintare spre inchiriere apoi administrare a imobilului, asupra caruia proprietarii. detin in continuare dreptul de proprietate, evitand situatii neplacute in viitor, cand din diverse motive, nu pot administra pe deplin aceste proprietati detinute. Astfel:

  • EXCLUSIV reprezentantii nostri detin posibilitatea de a inchiria/ vinde aceste imobile.
  • EXCLUSIV cu reprezentantii nostri puteti vizita aceste imobile.
  • EXCLUSIV cu reprezentantii nostri puteti inchiria aceste imobile.
  • EXCLUSIV cu reprezentantii nostri veti avea contact pe toata derularea contractului in cazul inchirierilor sau discuta orice aspect legat de o eventuala vanzare/cumparare.
  • EXCLUSIV cu reprezentantii nostri veti rezolva TOATE aspectele legate de o buna utilizare a tuturor echipamentelor si instalatiilor din imobilul inchiriat (7zile/ saptamana 24h/24h acces NON STOP tip WATSAPP cu CALL CENTERUL nostru pentru orice situatie – citiri si transmitere diverse consumuri tip apa/gaz/ energie electrica, rezolvari diverse defectiuni aparute in exploatare imobil) inclusiv serviciul de plati facturi utilitati.
  • EXCLUSIV reprezentantii nostri verifica starea imobilului inchiriat sau decid asupra celor care vor fi cumparate/vandute.
  • EXCLUSIV reprezentantii nostri gestioneaza de la inceput pana la sfarsit colaborare, garantiile incasate initial in cazul inchirierilor. 

Din momentul in care proprietari aflati in diverse tari de pe intreg mapamondul, ne incredinteaza spre administrare imobilele ale caror sunt proprietari, EXCLUSIV cu reprezentantii nostri veti rezolva orice aspect legat de inchiriere vanzare sau cumparare.

========================================