S01373: Vanzare VILA 2020, 130mp, in REDIU – IASI, .000€ comision ZERO

IMOBILIAREDM va propune, pentru un comision ZERO intermediere imobiliara, o proprietate tip vila,, construita pe 1 nivel parter inaltat, cu un total de 4 camere decomandate si 2 bai, bucatarie inchisa, de vanzare, in Iasi – Rediu zona “drum national DN280 IASI-REDIU”  Vila, finalizata in 2020, unic proprietar/constructor, are suprafetele desfasurate astfel:

cca 130mp construiti = 96mp utili + 34mp terase exterioare acoperite = parter inalt compus din 4 camere decomandate bucatarie inchisa si 2bai; 

cca30mp = parcare pe o suprafata betonata deschisa; pentru 2 masini

pe un teren de cca 660mp delimitati de vecini printr-un gard pe fundatie de beton, si cu acces direct la drum pietruit de cca500ml pana la soseaua asfaltata mai suz amintita; constructie moderna tipic mediteraneean, tinereasca cu multe elemente de design interior extrem de placute pentru familii (tinere si nu numai) aflate in cautarea unei astfel de proprietati intr-o oaza de liniste si peisaj rustic.

Incalzire cu centrala termica proprie in varianta pe gaz, ce deserveste o instalatie de incalzire modern conceputa in pardoseala dar si cu elemente de incalzire tip calorifer de otel moderne; geamuri cu tamplarie PVC deosebita. Utilitati urbane (energie electrica) racordata, dar si posibilitate de racord la canalizare urbana. Canalizare prin intermediul unei fose ecologice de 4mc. 

Se vinde cu finisaje noi, moderne, in varianta nemobilata ca in poze  Se afla in apropierea relativa a statiilor de mijloace de transport in comun din zona (autobuz, maxi taxi) pe traseul IASI- REDIU, avand astfel facil acces catre toate zonele de interes ale orasului !!! Relatii suplimentare la CALL CENTER 0745 984 394 sau pe pagina de web imobiliaredm.ro